ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 16 EN 17-8

Door Niels in Agrifoto Foto's, woensdag 9 oktober 2019 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door Fiat 1000 op donderdag 10 oktober 2019 19:56 quote
mooie serie niels maar is het niet zo dat de regels voor het gebruik van een wingsspray zo zijn dat het doek het gewas moet openvouwen als het ware en over het gewas moet slepen. dat doet die met de Nieuw Holland niet. DUS is het effect van de wingsspray weg. Dus voldoet deze boer Niet aan de eisen.
comment Door Niels (Administrator) op donderdag 10 oktober 2019 20:06 quote
Fiat 1000 schreef: mooie serie niels maar is het niet zo dat de regels voor het gebruik van een wingsspray zo zijn dat het doek het gewas moet openvouwen als het ware en over het gewas moet slepen. dat doet die met de Nieuw Holland niet. DUS is het effect van de wingsspray weg. Dus voldoet deze boer Niet aan de eisen. Deze Wingssprayer ging wel net door het gewas en trok het open. Het ene aardappelras kan er beter tegen dan de ander, daar moet je ervaring mee op doen. Er komt nog een filmpje waar je het goed kunt zien.
comment Door Fiat 1000 op donderdag 10 oktober 2019 20:10 quote
De controlerende instanties hebben er schijt aan als een gewas er slecht tegen kan. regels zijn regels en daar mag je niet van afwijken zeggen ze dan.
comment Door Fiat 1000 op donderdag 10 oktober 2019 20:14 quote
sorry Niels maar als je de foto`s goed bestudeerd zie je dat de zon op veel plekken gewoon onder de boom doorschijnt.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.