ALBUM - FOTO'S UIT DE OUDE DOOS VAN: MAARTEN SUYKERBUYK

Door Niels in Ingekomen Foto's, zaterdag 25 januari 2020 14:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door Gerbert op zondag 26 januari 2020 13:57 quote
Heb je ook iets over de geschiedenis van meyco zelf? Hoe en wanneer zijn ze met mest begonnen en wat doen ze nu?
comment Door Niels (Administrator) op zondag 26 januari 2020 16:46 quote
Gerbert schreef: Heb je ook iets over de geschiedenis van meyco zelf? Hoe en wanneer zijn ze met mest begonnen en wat doen ze nu? Helaas heb ik daar niets over kunnen vinden Gerbert behalve wat bij de foto's staat. Bedrijf bestaat volgens mij al lang niet meer?
comment Door Gerbert op zondag 26 januari 2020 22:02 quote
Nou als jij niks kunt vinden bij al die mechanisatiebladen is het wel apart hoe ze zijn verdwenen. Ik kan terugvinden dat het in varsseveld zat en later een samenwerkingsverband heeft gehad met rumptstad? Sommige dingen leken wel erg op die van Vredo dus ik vermoed dat ze daar iets samen mee deden en dat zij ook wel iets meer zullen weten...
comment Door Niels (Administrator) op maandag 27 januari 2020 08:51 quote
Gerbert schreef: Nou als jij niks kunt vinden bij al die mechanisatiebladen is het wel apart hoe ze zijn verdwenen. Ik kan terugvinden dat het in varsseveld zat en later een samenwerkingsverband heeft gehad met rumptstad? Sommige dingen leken wel erg op die van Vredo dus ik vermoed dat ze daar iets samen mee deden en dat zij ook wel iets meer zullen weten... Die link met Rumptstad heb ik niet gezien. Vraag me ook af hoe dat zat dan. Rumptstad heeft wel bemesters gebouwd maar dat is al lang geleden. Meyco is verhuisd ja naar Varsseveld (staat ook in het artikel) maar de productie werd gesplitst. Voor de tijd van het internet was de nieuwsvoorziening niet altijd zo dik Wink .

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.