ALBUM - GASTFOTO'S VAN SASCHA JUSSEN III

Door Niels in Agrifoto Foto's, zondag 2 januari 2022 14:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door KeesdeNood op zondag 2 januari 2021 14:53 quote
Prachtige start van het jaar 2022 met deze serie van Sascha .
Mooi de beide zwadrooi combinaties nog met de orginale op/aanbouw van de ontbladeraar waarbij de scalpeurs tussen de wielen zaten.
Ben nog niet vergeten dat je ze apart moest oplichten en als je dat vergat (achteruit en de zaak dubbel reed). Sad . Gelukkig zitten ze hier gekoppeld en kan dat niet.
comment Door niewiem op maandag 3 januari 2022 07:25 quote
Hoe oud is die de Wulf opraper eigenlijk ? Ziet er nog niet zo oud uit. Er zijn ( en waren toen ) toch ook bunkerrooiers voor bijna hetzelfde geld die alles in een gang doen ( en deden ) . Scheelt je een Man en een trekker.
comment Door Niels (Administrator) op maandag 3 januari 2022 13:42 quote
niewiem schreef: Hoe oud is die de Wulf opraper eigenlijk ? Ziet er nog niet zo oud uit. Er zijn ( en waren toen ) toch ook bunkerrooiers voor bijna hetzelfde geld die alles in een gang doen ( en deden ) . Scheelt je een Man en een trekker. Ik denk dat die van eind jaren 90 of begin 2000 zijn. Niet iedereen wil een bunkerrooier 's lands wijs 's lands eer al zie je het zwadrooien in Belgiƫ toch ook afnemen.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.