GASTFOTO'S VAN JAN BENS

Door Niels in Ingekomen Foto's, dinsdag 24 december 2019 14:00

Jan Bens reageerde op de foto's van de Flevolandse Lichtjestour. In het Belgische Geel werd op 14 december al voor de 12de keer een 'Tractor Kerstrun' gehouden. Veel prachtig verlichte trekkers streden om de hoofdprijs. Zo vlak voor kerst past deze serie wel!
Persbericht:
Op zaterdag 14 december werd de 12de editie van de Tractor Kerstrun georganiseerd in Geel. Tachtig versierde tractoren stonden paraat om 19.00h in Geel-Centrum voor een 20 km lange tocht en de wedstrijd voor de mooist versierde tractor.
Voor de 3de keer al vonden ook de kleinsten hun gading: 50 dappere trappertjes mochten met hun eigen versierde traptractor de eerste 250m van het parcours voor zich nemen.

Langs het traject stonden vele duizenden toeschouwers de tractoren op te wachten. Jong en oud, rond vuurkorven, op balkons of in voortuintjes. Vooral aan de start en op de overvolle kerstmarkt van Geel-Larum was de animo verzekerd.
Na de tocht verzamelden de tractoren terug op de startplaats en kreeg de 5-koppige jury een laatste kans om deze van dichtbij te bekijken. Het aartsmoeilijk oordeel werd geveld en Chris Van Gompel kwam er met zijn John Deere met gigantisch bewegend hert en slede als mooiste uit. Op de tweede plaats vonden we Bern Borremans terug. Hij ging er vorig jaar met de hoofdprijs vandoor. Cedric Somja en Joeri Wouters kwamen met hun New Holland op de derde en vierde plaats. Tine Sels vervolledigde de top 5.

De opbrengst zal dit jaar worden geschonken aan de vzw 't Passt te Geel. Ze zetten zich in voor mensen met Autisme Spectrum Stoornis (of kort: ASS). Nu al is er grote vraag naar de editie van volgend jaar. Die zal doorgaan op 19 december 2020. Meer info en foto's op de Facebook pagina en op www.tractorkerstrun.be.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

REACTIES

comment Door KeesdeNood op dinsdag 24 december 2019 14:17 quote
Prachtig Jan en goed om weer eens foto,s van jouw te zien .Loveit
comment Door Fiat 1000 op dinsdag 24 december 2019 18:12 quote
daar kunnen we in Dronten nog wat van leren. prachtig.Smile
comment Door Rijpma op zaterdag 28 december 2019 16:41 quote
Prachtige serie jan Bens, nog werk aan de winkel volgend jaar Frans!

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.