MMHS 2008 DEEL 1

Door Niels in Ingekomen Foto's, dinsdag 20 januari 2009 11:30

Veel mensen dachten misschien dat hij niet meer zou komen en in het jaar 2008 hebben we dat ook niet gereden maar, hier is dan toch eindelijk de overbekende MMHS ofwel; Mega Maïs Haksel Special versie 2008, in 2009. Martin Holland zag ondanks zijn drukke schema tóch tijd om nog enkele loonwerkers in binnen en buitenland te bezoeken. ©M. Holland
image
We beginnen met loonbedrijf Pelteyn-Agri uit Nevele. Die waren aan het hakselen met hun Claas Jaguar 900 en Fendt trekkers met Dewa silagewagens.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Het Nederlandse loonbedrijf Bogers Oerlemans uit Hoogerheide hakselt in het Vlaamse Achterbroek met hun nieuwe New Holland FR 9050 hakselaar.

image

image

image

image
Claas Jaguar 890 Green Eye van loonbedrijf van den Broek uit Boekel.

image

image

image
Het transport werd verzorgd door loonbedrijf Jenissen uit Den Dungen met onder andere deze Fendt 716 met een Kaweco Radium silagewagen.

image
En deze Steyr 6135 Profi met eveneens een Kaweco Radium silagewagen.

image

image
Even een totaal andere machine die alweer wat jaartjes oud is. Een Massey Ferguson 26/27.. met Record silagewagen van loonbedrijf Huyghe uit Langemark.

image

image

image

image

image

image

image
Blauw en geel materiaal in de vorm van New Holland aan het werk voor loonwerker Jan Bevers uit Loenhout. Het betrefd een NH FR 9060 hakselaar en NH TVT met een drie assige Peecon CARgo silagekipper.

image

image

image

image

image

image

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.