GASTFOTO'S VAN JACOB-JAN BUTH

Door Niels in Ingekomen Foto's, vrijdag 30 januari 2009 17:50

Jacob-Jan stuurde ons foto's afkomstig van het eiland Flakkee in Zuid Holland. Maarliefst vier verschillende bedrijven zien we aan het werk met New Holland, John Deere en Fendt trekkers. Voor ieder wat wils dus qua merk en machine gedurende de herfst en winter. ©J.J. Buth
image
Alle transportcombinatie voor het afvoeren van graan afgelopen jaar van M. Buth, Buth-Pons en maatschap Franzen.

image

image
Aardappels rooien bij Buth-Pons in Sommelsdijk met een New Holland TM 115 met Veenhuis 20 tons kipper en een John Deere 6920 met Grimme GV 3000 rooier van Franzen.

image

image
Ploegen met een Fendt 936 Vario met voor een Kverneland drie schaar en achter een zes schaar bij Van Peperstraten in Oude Tonge.

image
De trekker is een demo van Fendt importeur de Vor uit Achterveld. De ploeg achterop is van het bedrijf zelf en de duwploeg van Kverneland.

image

image

image

image
Ploegen met een NH TM 120 met Rumptstad 3 schaar van Buth-Pons uit Sommelsdijk en NH T7030 met een Rumptstad 5 schaar van M. Buth. De trekker is voorzien van RTK GPS.

image

image

image

image
Ploegen en zaaien bij akkerbouwbedrijf Franzen met een JD 6920 met Lemken 5 schaar en JD 6620 met een 4,5m brede Maschio kopeg, Accord zaaimachine en Lemken bandenpakker voorop.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.