DE TOP 5 VAN DECEMBER

Door Niels in Agrifoto Foto's, zondag 2 januari 2022 10:00

Iedereen het allerbeste gewenst voor 2022! Met veel foto's uiteraard en een goede gezondheid. In de top 5 van december vinden we 1 reportage die er met kop en schouders bovenuit steekt. Niet zo gek. Maar, er zijn meer mooie reportages die scoorde.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) in december:

1: Plaats 1: De bijzondere ploegcombinatie van akkerbouwbedrijf Enthoven, met hun zelf ontworpen stapwielen, trekt veel bekijks. Ook op Agrifoto.

2: Plaats 2: Een mooie afwisselende herfstserie gemaakt in de NOP met allerhande werkzaamheden op 2.

3: Plaats 3: Deel 1 van de fotoreportage die Johan Kruijthoff bij akkerbouwbedrijf Novifarm maakte vinden we op 3.

4: Plaats 4: Nét op het nippertje kon een grote landbouwminiaturenbeurs worden georganiseerd begin december. De reportage van Marc Verplanke vinden we op 4.

5: Plaats 5: Geplaatst op 30 december maar hij haalde wel de top 5! Een mooie serie met oude foto's van grondverzetbedrijf Jac. Rijk ingezonden door Pietkees Schoe.

REACTIES

comment Door Wim_P105 op zondag 2 januari 2021 12:52 quote
Beste Niels en alle andere Agrifoto medewerkers en fans,

Ook ik wil jullie allemaal de beste wensen voor 2022 toewensen en natuurlijk veel gezondheid.
Daarnaast wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om alle fotograven hartelijk te bedanken voor de prachtige reportages van het afgelopen jaar. Na een dag werken is het s'avonds altijd weer een mooi moment om al de nieuwe uploads van die dag weer te bekijken. Een mooi moment van ontspanning en genieten.
Mijn wens voor 2022, ga hier alstublieft mee door.

Met een hartelijke groet,
Wim den Hollander (Almkerk)
comment Door Niels (Administrator) op zondag 2 januari 2021 13:59 quote
Hallo Wim,

Ik had het niet beter kunnen zeggen bedankt en een goed 2022!
comment Door niewiem op maandag 3 januari 2022 07:10 quote
Ik sluit me van harte aan bij Wim. Het enige verschil is dat ik altijd probeer voor 7 uur s’ochtends ( vandaag is vrij) in onze werkplaats in Polen de oude computer aan te slingeren en onder het genot van een bakkie de weersvoorspellingen en Agrifoto te bekijken en evt wat commentaar te leveren. Zeer leerzaam en een goed begin van de dag. Bedankt Niels en medewerkers en namens Hedrofarms eens ik wens jullie allen ook het beste voor 2022. Gr. Ed
Laatst aangepast door: Niels op maandag 3 januari 2022 13:42.
comment Door Niels (Administrator) op maandag 3 januari 2022 13:43 quote
niewiem schreef: Ik sluit me van harte aan bij Wim. Het enige verschil is dat ik altijd probeer voor 7 uur s’ochtends ( vandaag is vrij) in onze werkplaats in Polen de oude computer aan te slingeren en onder het genot van een bakkie de weersvoorspellingen en Agrifoto te bekijken en evt wat commentaar te leveren. Zeer leerzaam en een goed begin van de dag. Bedankt Niels en medewerkers en namens Hedrofarms eens ik wens jullie allen ook het beste voor 2022. Gr. Ed
Bedankt Ed! Jullie ook het beste en tot ziens dit jaar Loveit

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.