SAMENWERKING AGRIFOTO EN DCA

Door Niels in Website Nieuws, maandag 14 maart 2011 10:00

Bezoekers van de website boerenbusiness.nl hebben het misschien al gemerkt. Sinds twee weken zijn daar foto's van Agrifoto te vinden. Dit heeft te maken met een recentelijk aangegaan samenwerkingsverband tussen Agrifoto en DCA. Dit houdt in dat er op de website Boerenenbusiness tweewekelijks een kleine fotoserie is te zien met 'het beste van'.
Bezoekers van de website boerenbusiness.nl hebben het misschien al gemerkt. Sinds twee weken zijn daar foto's van Agrifoto te vinden. Dit heeft te maken met een recentelijk aangegaan samenwerkingsverband tussen Agrifoto en DCA. Dit houdt in dat er op de website Boerenenbusiness tweewekelijks een kleine fotoserie is te zien met 'het beste van'. Uiteraard wordt bij iedere foto de naam van de fotograaf vermeld.

Deze samenwerking zal tevens ook omgekeerd werken. Binnenkort kun je op Agrifoto ook fotoreportages vinden die door de redacteuren van DCA gemaakt zijn. Met deze samenwerking hopen we onze website een nog bredere naamsbekendheid te geven en hopelijk zo meer verschillende foto's te ontvangen uit regio's waar tot nu weinig materiaal vandaan komt.

Dit betekend overigens niet dat de website van Agrifoto is overgenomen. Ook in de toekomst zal dit niet gebeuren.

REACTIES

comment Door jantjuh op maandag 14 maart 2011 17:10 quote
mooi zo te hooren samewerking met 2 sitesLoveit
ga door ga doorCool
comment Door Pascal op maandag 14 maart 2011 21:58 quote
Goede ontwikkeling!

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.