GASTFOTO'S VAN MARTIJN KEULEMANS II

Door Niels in Ingekomen Foto's, maandag 9 december 2013 14:00

Vorige week demonstreerde Van Gemeren Mechanisatie voor het eerst met de drie assige Holmer Terra Dos T4-40 bietenrooier in Nederland. Bij loonbedrijf Breure in Klaaswaal reed hij naast hun eigen T2 rooier, wat een mooi gezicht vormde. Martijn Keulemans fotografeerde en filmde het team.
image
De nieuwe Holmer Terra Dos T4-40 bietenrooier. De machine is van een Duitse loonwerker geweest. Na 370 hectare te hebben gerooid heeft de fabriek hem ingeruild en wordt hij nu als demo machine ingezet. Importeur Van Gemeren Mechanisatie uit Numansdorp liet hem zien op hun openingsshow en reed een week lang met het enorme gevaarte door Nederland.

image

image
Loonbedrijf Breure uit Klaaswaal heeft zelf twee Holmer rooiers en stelde een perceel van zo'n 6 hectare suikerbieten beschikbaar.

image

image

image

image
De drie trekkers van Breure moesten alle zeilen bijzetten om de machines bij te houden. Het zijn een New Holland TM 150, Case IH CVX 195 en Case IH Maxxum 140, alle drie met een Jan Veenhuis kipper.

image

image

image

image

image

image

image
Samen met de Holmer Terra Dos T2 van Breure.

image

image

image
De familie Breure gaat met hun medewerkers graag even poseren voor beide machines.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
De cabine is nieuw maar het interieur nog niet. Volgend jaar zal de machine voorzien zijn van een nieuwe touch screen terminal.


Meer video's op het Agrifoto Youtube Kanaal

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.