GASTFOTO'S VAN ROB VAN OLST II

Door Niels in Ingekomen Foto's, donderdag 11 december 2008 22:23

Rob van Olst stuurde ons zijn tweede serie hakselfoto's op. In de omgeving van Zwolle ging hij op zoek naar hakselaars aan het werk en niet zonder succes. 5 loonwerkers waren druk aan het werk, allemaal weer met verschillende machines wat ons weer een interessante kijk geeft op hoe het daar in de regio gedaan wordt. ©R. van Olst
image
Loonbedrijf Bomhof uit Laag Zuthem bezig in Laag Zuthem met een New Holland FR 9040 en NH TM 155 met Schuitemaker Rapide 145 dubbeldoelwagen.

image
Loonbedrijf Volkerink uit Heino bezig in Liederholthuis met een Claas Jaguar 850 en John Deere 7700 met Veenhuis silagewagen.

image

image
En een John Deere 7720 met Veenhuis Combi silagewagen/opraapwagen (dubbeldoelwagen).

image

image

image
Loonbedrijf Roeke uit Liederholthuis bezig in Elshof met een John Deere 6750 hakselaar en Fendt 916 met Veenhuis silagewagen.

image

image
Loonbedrijf Roelofs uit Lemelerveld bezig in Lemele met een Claas Jaguar 870 en twee Fendt Vario's type 714 TMS met Veenhuis silagewagens.

image

image

image

image

image
Loonbedrijf Pekkeriet uit Dalfsen met een Claas Jaguar 840 en Massey Ferguson 8250 "De Buizerd" met Veenhuis silagewagen in Hoonhorst aan het werk.

image

image

image

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.