BEST BEKEKEN IN AUGUSTUS

Door Niels in Website Nieuws, zaterdag 1 september 2018 10:00

De 'winnaar' van juli, voor zover je daarvan kunt spreken, gaat ook in augustus met de eerste prijs vandoor. Buitenlandse fotoreportages doen het zeer goed en dat is duidelijk merkbaar. Duitsland, Polen en Oostenrijk komen voorbij.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand augustus:

1: Plaats 1: Net als in juli pakt ook Ivo Jacobs deze keer de eerste plek met een mooie reportage van de graanoogst in Zuid-Limburg.

2: Plaats 2: Buitenlandse reportage doen het altijd erg goed. Zo ook deze serie afkomstig uit Oostenrijk, gemaakt door Piet Regnerus.

3: Plaats 3: En ook op 3 vinden we een buitenlandserie. Deze is afkomstig uit Duitsland en Polen en daarin zien we eveneens hoe er graan wordt geoogst.

4: Plaats 4: Nog meer combines op plaats 4 met een mooie reportage van Jans Eising. Met zowel oud materiaal tijdens Fly-In Gees en nieuwe machines in het Oldambt.

5: Plaats 5: We begonnen met Ivo en eindigen met Ivo. Ook op plek 5 staan een Limburgse fotoserie van de graanoogst.

Een ranglijst van de provincies die Agrifoto.nl het meest bezochten in augustus:
1. Noord-Holland
2. Noord-Brabant
3. Zuid-Holland
4. Groningen
5. Gelderland
6. Flevoland
7. Zeeland
8. Drenthe
9. Overijssel
10. Limburg
11. Friesland
12. Utrecht

Hierbij moet worden opgemerkt dat Google kijkt naar de plaats van de server. Die staat het vaakst in Amsterdam. Deze plaats staat dan ook op 1 in de lijst. In volgorde van populariteit zijn dat verder: Emmeloord, Rotterdam, Roosendaal, Dronten, Stadskanaal, Onstwedde en Utrecht. Een bijzonder lijstje...

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.