BEST BEKEKEN IN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, zondag 4 november 2018 10:00

Fotoseries met een thema doen het goed, zo blijkt uit de top 5 van oktober. Op 1 vinden we een reportage die Kees de Nood maakte van Geldof Tractors in Belgiƫ. Verder zien we vooral veel Fendt trekkers. Van een 943 MT rupstrekker tot een 1050 en 939 Vario S4.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand oktober:

1: Plaats 1: Een themaserie op 1. Begin oktober ging Kees de Nood kijken bij Geldof Tractors in het Belgische Harelbeke waar een schitterende opendag werd georganiseerd.

2: Plaats 2: En ook op plek 2 een serie met een thema. Deze keer Fendt. We zien namelijk op Goeree-Overflakkee en in Flevoland verschillende Fendt's bezig, waaronder een 943 MT, 939 en 3 800's.

3: Plaats 3: Voor de nummer 3 moeten we naar het Oldambt toe. Eind augustus waren akkerbouwers daar druk bezig in het stof met allerlei werkzaamheden.

4: Plaats 4: Het Oldambt is blijkbaar populair want op deze plek eveneens een fotoserie daar vandaan, met onder andere een Fendt 1050 die aan het ploegen was bij de JKP.

5: Plaats 5: Tot slot een fotoserie uit de Noordoostpolder. Begin augustus, onder een prachtige hemel, waren akkerbouwers daarop volop bezig met het rooien van pootaardappelen.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.