BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, maandag 3 december 2018 10:00

Het mag geen verrassing heten. Op nummer 1 in november vinden we de eerste serie met oude foto's die we dit seizoen plaatse. Verder deden ook de verschillende fotoseries van afgelopen herfst het goed uit Flevoland, Friesland en Zuid-Holland.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) gedurende de maand november:

1: Plaats 1: Hoe kan het ook anders. De eerste serie met foto's uit de oude doos, voor seizoen 2018-2019, vinden we met afstand op plek 1. We zien de historie van loonbedrijf Jakobs uit Geijsteren.

2: Plaats 2: Begin september was er genoeg te beleven in Flevoland. Maïs hakselen, wortels rooien en zelfs nog een verdwaalde combine. Genoeg voor een tweede plaats.

3: Plaats 3: Voor plek 3 gaan we naar de Hoeksche Waard toe op een van die vele zonnige dagen die we afgelopen najaar kende.

4: Plaats 4: Een fotoserie uit Friesland zien we niet zo vaak en dat wordt gewaardeerd door de bezoekers. Een mooie serie met klassiekers én een indrukwekkende New Holland T9 kniktrekker vinden we op 4.

5: Plaats 5: En tot slot nog een fotoserie uit Flevoland en vanaf de Veluwe met als thema Ford trekkers, waarvan er verschillende in actie kwamen.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.