REACTIES

comment Door Gerbert op zondag 26 juli 2020 14:13 quote
Zijn die veenhuis silagewagens soms omgebouwde combiwagens?
comment Door Niels (Administrator) op zondag 26 juli 2020 14:42 quote
Gerbert schreef: Zijn die veenhuis silagewagens soms omgebouwde combiwagens? Veenhuis heeft een tijdje eenzelfde concept gehad als Claas met de Cargos. Een opraapwagen waar je de pick-up kon demonteren en ze als silagewagen inzetten voor maïs. Zelfde succes. Dat zijn deze wagens.
comment Door bolinder op zondag 26 juli 2020 15:56 quote
Die rupsen is prachtig,als je niet te veel over de weg naar andere percelen moet rijden want dan slijten ze snel,en je moet de rijsnelheid er op aanpassen.
comment Door KeesdeNood op zondag 26 juli 2020 16:14 quote
Mooie serie weer ErikLoveit
comment Door Niels (Administrator) op zondag 26 juli 2020 16:27 quote
bolinder schreef: Die rupsen is prachtig,als je niet te veel over de weg naar andere percelen moet rijden want dan slijten ze snel,en je moet de rijsnelheid er op aanpassen. Daarom is de snelheid ook begrensd van de machine.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 26 juli 2020 16:28 quote
Niels schreef: [..] Veenhuis heeft een tijdje eenzelfde concept gehad als Claas met de Cargos. Een opraapwagen waar je de pick-up kon demonteren en ze als silagewagen inzetten voor maïs. Zelfde succes. Dat zijn deze wagens. Excuus Gerbert, ik werd al gecorrigeerd. Dit zijn Combi 2000's geweest waarvan de pick-up versleten was. Vervolgens is de invoer verwijderd en de machine aan de voorkant verlengd.
comment Door Gerbert op zondag 26 juli 2020 16:31 quote
Niels schreef: [..] Veenhuis heeft een tijdje eenzelfde concept gehad als Claas met de Cargos. Een opraapwagen waar je de pick-up kon demonteren en ze als silagewagen inzetten voor maïs. Zelfde succes. Dat zijn deze wagens. Ja dat weet ik, maar bij deze is het hele front anders. De invoer was niet helemaal probleemloos dus ik denk dat de hele voorkant is omgebouwd. Het zijn grote wagens en niet duur, vooral met een defect, vandaar mijn vermoeden.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 26 juli 2020 19:54 quote
Gerbert schreef: [..] Ja dat weet ik, maar bij deze is het hele front anders. De invoer was niet helemaal probleemloos dus ik denk dat de hele voorkant is omgebouwd. Het zijn grote wagens en niet duur, vooral met een defect, vandaar mijn vermoeden. Zie mijn reactie hierboven.
comment Door jwvdst op zondag 9 augustus 2020 12:36 quote
bolinder schreef: Die rupsen is prachtig,als je niet te veel over de weg naar andere percelen moet rijden want dan slijten ze snel,en je moet de rijsnelheid er op aanpassen. dit zijn orginele af fabriek rupsen en deze combine rijdt gewoon 40km/h
comment Door jwvdst op zondag 9 augustus 2020 12:42 quote
Niels schreef: [..] Veenhuis heeft een tijdje eenzelfde concept gehad als Claas met de Cargos. Een opraapwagen waar je de pick-up kon demonteren en ze als silagewagen inzetten voor maïs. Zelfde succes. Dat zijn deze wagens. dat was de voorganger van dit model de 2060 daarvan kon je de orginele mengele pickup demonteren en een aparte dissel terug plaatsen. Deze wagens van van dun zijn combi 2000 ladewagens en deze hadden een eigen doorontwikkelde mengele invoer en deze was niet demonteerbaar. Toen de invoer versleten was hebben ze bij van dun de rotor en pickup gedemonteerd en de bak een stukje langer gemaakt en doen nu dienst als silage wagen

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.