REACTIES

comment Door niewiem op woensdag 15 maart 2023 12:50 quote
Mooie foto's en vooral die Tebbe met kraan. Even een klein vraagje: op Agrifoto worden bijna altijd de kiepers met type en laadvermogen benoemd. Waarom die Tebbe strooiers niet ? Altijd staat er: ....trekkertype met Tebbe strooier ? Cool Smile Confused
comment Door Niels (Administrator) op woensdag 15 maart 2023 13:08 quote
niewiem schreef: Mooie foto's en vooral die Tebbe met kraan. Even een klein vraagje: op Agrifoto worden bijna altijd de kiepers met type en laadvermogen benoemd. Waarom die Tebbe strooiers niet ? Altijd staat er: ....trekkertype met Tebbe strooier ? Cool Smile Confused Simpelweg omdat de typeaanduiding van een kipwagen meestal groot op de zijkant staat en je het eenvoudig af kunt lezen. Bij een strooier staat het bijna alleen op het typeplaatje en die moet je dan net kunnen lezen/fotograferen.

Ik weet dat de Tebbe's met wielen naast de bak MS zijn (120, 140 en 240) en de HS modellen met wielen onder de bak maar dan houdt het ook op. Bergmann en Strautmann hebben het er wel op staan maar lastig om direct te zien hoeveel laadvermogen ze hebben.
comment Door niewiem op donderdag 16 maart 2023 07:00 quote
Nou, dat is dan duidelijk. Bedankt. Cool Smile

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.