REACTIES

comment Door charel op donderdag 18 april 2024 21:27 quote
Blijft toch een mooi gebied. Als ik gepensioneerd ben toch maar eens 2 weken op vakantie naar het oldambt in de oogsttijd.
comment Door niewiem op vrijdag 19 april 2024 08:08 quote
Had ik ook al bedacht, Charel. Machtig mooi om te zien en vooral ook die grote statige boerderijen. Met die platliggende tarwe kunnen ze blij zijn dat ze geen stenen hebben. Cool Smile
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 19 april 2024 12:01 quote
charel schreef: Blijft toch een mooi gebied. Als ik gepensioneerd ben toch maar eens 2 weken op vakantie naar het oldambt in de oogsttijd. Waarom nog 26 jaar wachten Charel? Ik zou er niet te lang mee wachten maar gewoon doen! Anders begin je met een weekje Loveit .
comment Door charel op zaterdag 20 april 2024 23:26 quote
Met een jong gezin en een beperkt aantal vrije dagen is het kiezen tussen de leuke dingen. Een vriend boert in oost Duitsland en dat staat ook al jaren op de to-do list dus dat komt eerst maar eens. Tot die tijd maar de foto’s op agrifoto bij houden.
comment Door Rijpma op zondag 21 april 2024 23:31 quote
charel schreef: Met een jong gezin en een beperkt aantal vrije dagen is het kiezen tussen de leuke dingen. Een vriend boert in oost Duitsland en dat staat ook al jaren op de to-do list dus dat komt eerst maar eens. Tot die tijd maar de foto’s op agrifoto bij houden. Blijf kijken Charel
Smile
comment Door Rijpma op zondag 21 april 2024 23:36 quote
niewiem schreef: Had ik ook al bedacht, Charel. Machtig mooi om te zien en vooral ook die grote statige boerderijen. Met die platliggende tarwe kunnen ze blij zijn dat ze geen stenen hebben. Cool Smile Dankje Ed.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.