REACTIES

comment Door bolinder op zondag 9 juni 2024 17:59 quote
Geen jaar is gelijk maar de aardappelen zijn wel erg de dupe,mais en bonen halen veel in als ze laat gezaaid zijn en de Gerst en Tarwe zien er hier in de omgeving nog steeds redelijk uit maar je moet als boer wel stalen zenuwen hebben als je dit weer allemaal moet meemaken.
comment Door niewiem op maandag 10 juni 2024 07:44 quote
Mooie serie van tragische omstandigheden.Hier was het juist erg droog na het zaaien. Pas een10 dagen geleden kregen we eindelijk de nodige onweersbuien. De meeste bieten hebben het land nu dicht op wat zwaardere percelen na. Eerste mais ruim een meter hoog en op de zwaardere grond komt hij er net uit. Dus hier ook grote verschillen, niet vanwege de nattigheid maar vanwege de droogte.Cool Smile
comment Door KeesdeNood op maandag 10 juni 2024 14:19 quote
Ja Ed die situatie hadden we hier de afgelopen 3 jaar ook moeilijk om het boven te krijgen , toch waren het geen slechte jaren. Want dit jaar gaat niet meevallen en zal blijken zoals mijn vader vroeger al zei in de natte kun je niet boeren. Hopelijk is het najaar droog zodat de oogst met minder moeite binnen gehaald kan worden dan het voorbije.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.