REACTIES

comment Door Fiat 1000 op zaterdag 10 juni 2017 20:34 quote
Mooie serie kees. is dat geen Steketee schoffeltuig aan de FORD 3910???
comment Door KeesdeNood op zondag 11 juni 2017 07:23 quote
Ja zeker Frans , is dat een Steketee schoffelbalk eigenlijk was ik verbaast dat Niels dat niet gezien had.
En het is een Ford 3910.
comment Door bolinder op zondag 11 juni 2017 11:50 quote
Prachtig kees die Vicon met pompoenen is toch een bonenzaaier als ik het goed zie volgens mij zaaien ze er ook tuin en paardenbonen mee,maar als het grove bonen zijn loopt er vaak iemand mee want als de bonen klem komen te zitten heb je een stoprij en kun je met de hand een rij gaan zaaien wat niet iedereen zijn hobby is.
comment Door manus op zondag 11 juni 2017 20:37 quote
Die oude DAF`s zijn ook over Tholen gereden Kees. Mooi om te zien dat er toch oude Wiebalken (op zun Tools)gebruikt worden, we hadden een MF35 met de schoffelbalk dat via de hefstangen geregeld werd met heffen zonder hydroliek
Loveit
comment Door KeesdeNood op zondag 11 juni 2017 20:56 quote
bolinder schreef: Prachtig kees die Vicon met pompoenen is toch een bonenzaaier als ik het goed zie volgens mij zaaien ze er ook tuin en paardenbonen mee,maar als het grove bonen zijn loopt er vaak iemand mee want als de bonen klem komen te zitten heb je een stoprij en kun je met de hand een rij gaan zaaien wat niet iedereen zijn hobby is. Inderdaad Corne dat is een bonenzaaien wat betref dat verstoppen dat kon je ook met capucijnders hebben, maar onderin het element zit een plaatje ( vast met boutje M6 ) als je dat er uit haalt is de doorlaat een stuk groter en dat probleem op gelost.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.